Gemarineerde biefstuk
Aan de slag
Meng de sambal, azijn en gember en bestrijk de biefstukken ermee. Laat minimaal 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.
Steek de barbecue aan. Gril het vlees 6 min. op de barbecue en keer regelmatig. Laat de biefstuk op een bord afgedekt met aluminiumfolie nog een paar min. rusten en snijd in plakken.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Gemarineerde biefstuk
bijgerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng de sambal, azijn en gember en bestrijk de biefstukken ermee. Laat minimaal 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.
Steek de barbecue aan. Gril het vlees 6 min. op de barbecue en keer regelmatig. Laat de biefstuk op een bord afgedekt met aluminiumfolie nog een paar min. rusten en snijd in plakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ el sambal oelek
1 el wittewijnazijn
1½ el gember
2 biefstukken
Dit heb je nodig
barbecue