Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
Aan de slag
Breng 400 ml water aan de kook en kook de aardappelen en de winterpeen met de deksel op de pan en op laag vuur gaar in ca. 20 min. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de pepersteaks 4 min. per kant. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit in het bakvet de ui goudbruin. Voeg de mosterd en 200 ml water toe en breng aan de kook.
Voeg de spinazie en de zure room toe aan de aardappelen en winterpeen en stamp tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de pepersteaks en de uienjus.
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Breng 400 ml water aan de kook en kook de aardappelen en de winterpeen met de deksel op de pan en op laag vuur gaar in ca. 20 min. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de pepersteaks 4 min. per kant. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit in het bakvet de ui goudbruin. Voeg de mosterd en 200 ml water toe en breng aan de kook.
Voeg de spinazie en de zure room toe aan de aardappelen en winterpeen en stamp tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de pepersteaks en de uienjus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg grote aardappelen
500 g winterpeen
½ pak spinazie
2 el olie
2 schaaltjes pepersteaks
1 ui
2 el grove mosterd
1 bekertje zure room