Mihoen met kip-kokossaus
Aan de slag
Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de kipfilets uit de wok. Schep de uien en de winterpeen in het bakvet en roerbak 3 min. Voeg de komkommer en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Snijd de kipfilets in plakken en voeg toe. Warm nog even door.
Schep de mihoen om met 1 el olie en verdeel over 4 diepe borden. Schep de kip-kokossaus erop, strooi de pinda's erover.
Mihoen met kip-kokossaus
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de kipfilets uit de wok. Schep de uien en de winterpeen in het bakvet en roerbak 3 min. Voeg de komkommer en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Snijd de kipfilets in plakken en voeg toe. Warm nog even door.
Schep de mihoen om met 1 el olie en verdeel over 4 diepe borden. Schep de kip-kokossaus erop, strooi de pinda's erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal kipfilet
3 el olie
1 pak mihoen
2 uien
1 winterpeen
1 komkommer
1 pakje kokosmelk
50 g gezouten pinda's