Gestoofde worteltjes met vissticks
bewaar
bewaar

Gestoofde worteltjes met vissticks

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 30 g boter in een koekenpan en bak de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de sinaasappel. Rasp van 1 helft de oranje schil. Pers beide helften uit. Vul het sap met water aan tot 100 ml.

Verhit ondertussen de rest van de boter in een hapjespan en bak de ui glazig. Voeg de worteltjes en het rasp en het sap van de sinaasappel toe en breng zachtjes aan de kook. Stoof de worteltjes met de deksel op de pan op het laagste vuur gaar in 20 min. Schud af en toe om.

Kook ondertussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Zet het vuur uit. Stamp de aardappelen tot puree en breng op smaak met peper en zout. Voeg de bieslook toe. Serveer de gestoofde worteltjes met de vissticks en de aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde worteltjes met vissticks

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig