Tuinbonen met puree en vissticks
Aan de slag
Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Bak in een braadpan de spekblokjes uit in hun eigen vet tot ze bruin en krokant zijn. Schep de bevroren tuinbonen en de tijm bij de spekblokjes en laat het geheel met de deksel op de pan in 10 minuten op laag vuur stoven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks in 10 minuten op middelhoog vuur aan weerszijden krokant en bruin. Stamp de aardappels grof met een pureestamper en roer er de melk, nootmuskaat en boter door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de puree met de tuinbonen en de vissticks.
Tuinbonen met puree en vissticks
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Bak in een braadpan de spekblokjes uit in hun eigen vet tot ze bruin en krokant zijn. Schep de bevroren tuinbonen en de tijm bij de spekblokjes en laat het geheel met de deksel op de pan in 10 minuten op laag vuur stoven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks in 10 minuten op middelhoog vuur aan weerszijden krokant en bruin. Stamp de aardappels grof met een pureestamper en roer er de melk, nootmuskaat en boter door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de puree met de tuinbonen en de vissticks.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo kruimige aardappels
125 g spekblokjes
2 pakken tuinbonen
1 theelepel tijm
2 eetlepels olie
1 pak vissticks
50 ml melk
½ bolletje nootmuskaat
25 g boter
Dit heb je nodig
aardappelstamper