Makreelsandwich
bewaar
bewaar

Makreelsandwich

De fris-pittige smaak van mierikswortel past perfect bij vette vis. Heerlijk op deze sandwich dus!

15 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in dunne ringen. Verwijder het vel en de graten van de makreel. Meng de makreel, mierikswortel, crème fraîche, nootmuskaat en het citroensap in de keukenmachine of met de staafmixer tot een gladde mousse. Breng de makreelmousse op smaak met peper en zout en zet afgedekt 1 uur in de koelkast.

Besmeer 4 sneetjes brood met de makreelmousse. Verdeel de rucola en ui erover en bedek met de andere sneetjes. Snijd schuin door. Bon appétit!

bewaartipJe kunt de sandwiches ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.

Makreelsandwich

Instructievideo - 02:09 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Makreelsandwich

De fris-pittige smaak van mierikswortel past perfect bij vette vis. Heerlijk op deze sandwich dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig