Burger & bloemkoolsalade
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de beefburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de aardappelen even aan in het bakvet van de burgers.
Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in water met zout in 6 min. beetgaar. Spoel de bloemkool onder stromend water koud. Klop een dressing van de resterende olie, de azijn, de mosterd en peper en zout. Schep de dressing door de bloemkool.
Leg de beefburgers op 4 borden en schep de bloemkoolsalade erbij. Serveer met de aardappelen.
Burger & bloemkoolsalade
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de beefburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de aardappelen even aan in het bakvet van de burgers.
Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in water met zout in 6 min. beetgaar. Spoel de bloemkool onder stromend water koud. Klop een dressing van de resterende olie, de azijn, de mosterd en peper en zout. Schep de dressing door de bloemkool.
Leg de beefburgers op 4 borden en schep de bloemkoolsalade erbij. Serveer met de aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
5 el olijfolie
2 x 2 magere
1 bloemkool
2 el wittewijnazijn
1 el grove mosterd