Tortilla met varkensreepjes
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes toe en bak 3 min. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend nog 3 min.
Voeg de seasoningmix en 100 ml koud water toe en verwarm alles nog 3 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er 1 el zure room op. Vouw één zijde over de vulling naar binnen en rol de wraps op. Steek vast met een cocktailprikker. Lekker met extra zure room en een frisse tomatensalade.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tortilla met varkensreepjes
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes toe en bak 3 min. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend nog 3 min.
Voeg de seasoningmix en 100 ml koud water toe en verwarm alles nog 3 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er 1 el zure room op. Vouw één zijde over de vulling naar binnen en rol de wraps op. Steek vast met een cocktailprikker. Lekker met extra zure room en een frisse tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olijfolie
1 ui
1 schaal varkensreepjes
500 g Mexicaanse wokgroenten
1 zakje burrito seasoningmix
1 pak tortilla wraps
1 bekertje zure room
Dit heb je nodig
cocktailprikkers