Burrito's met paprikarijst
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
Burrito's met paprikarijst
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g sperziebonen
100 g witte rijst
4 el zonnebloemolie
1 schaal magere varkensreepjes
1 zakje burrito seasoning mix
1 tl paprikapoeder
1 pak tortilla wraps
1 zak ijsbergsla