Gevulde aardappels met pesto en spekjes
bewaar
bewaar

Gevulde aardappels met pesto en spekjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde aardappels met pesto en spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig