Hartige poffertjes met knolselderij
bewaar
bewaar

Hartige poffertjes met knolselderij

35 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook in weinig water met zout in 15 min. de knolselderij- en aardappelblokjes gaar. Giet af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer het ei door de puree. Voeg het bakmeel, peper en zout toe en roer tot een gladde massa. Verhit een kwart van de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep er 8 flinke el puree in. Druk de bergjes puree een beetje plat. Bak ze 2 min. per kant op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Herhaal tot de puree op is. Houd de poffertjes warm onder een deksel op een warm bord.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige poffertjes met knolselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig