Wittebonenpuree met venkel en tijm
bewaar
bewaar

Wittebonenpuree met venkel en tijm

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de venkel in blokjes van 3 mm. Spoel de bonen af in een zeef onder koud water. Breng de venkel met 100 ml slagroom aan de kook, draai het vuur laag en laat 5 min. garen met de deksel half op de pan. Pureer de bonen met de knoflook in de keukenmachine of met de staafmixer en voeg de rest van de slagroom toe tot een smeuïge puree ontstaat. Schep de venkel en de tijm erdoor. Breng op smaak met peper en zout en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wittebonenpuree met venkel en tijm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig