Vijgencompote
Aan de slag
Verhit de olie in een pan en fruit de ui 5 min. Doe de vijgen erbij. Voeg de azijn en 8 el water toe en roer door elkaar. Laat het geheel 15 min. op laag vuur met een deksel op de pan koken tot de vijgen zacht zijn. Breng op smaak met peper en laat afkoelen. Serveer bij een Hollandse of luxe kaasplank.
Vijgencompote
bijgerecht
null personen
120 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een pan en fruit de ui 5 min. Doe de vijgen erbij. Voeg de azijn en 8 el water toe en roer door elkaar. Laat het geheel 15 min. op laag vuur met een deksel op de pan koken tot de vijgen zacht zijn. Breng op smaak met peper en laat afkoelen. Serveer bij een Hollandse of luxe kaasplank.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
2 rode uien
16 gedroogde vijgen
6 el rodewijnazijn