Varkenshaas met honing en vanille
bewaar
bewaar

Varkenshaas met honing en vanille

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden en vervolgens in zo klein mogelijke stukjes. Snijd de varkenshaasjes elk in 8 stukken van gelijke dikte. Bestrooi met peper en zout. Verhit 20 g boter in een koekenpan. Bak de stukjes varkenshaas samen met het kleingesneden vanillestokje op middelhoog vuur in ca. 5 min. bijna gaar. Draai halverwege. Meng de honing met de sojasaus. Neem het vlees uit de pan; laat de boter en de stukjes van het vanillestokje in de pan achter. Voeg het honing-sojamengsel toe en laat in 2 min. karamelliseren. Voeg dan de rest van de boter toe. Doe de stukjes varkenshaas terug in de pan. Beweeg de pan heen en weer zodat het vlees rondom bedekt is met de gekaramelliseerde saus. Bak het vlees in 1 min. op middelhoog vuur helemaal gaar. Lekker met de couscous met pruim en rode ui (recept elders op ah.nl) en stoofappeltjes (pot 560 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas met honing en vanille

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig