Gemarineerde varkenshaas
bewaar
bewaar

Gemarineerde varkenshaas

Mals en zacht vlees. Door zijn korte bereidingstijd heel geschikt voor een doordeweekse dag.

20 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Verhit in een braadpan de boter. Bak rondom en onafgedekt de varkenshaas in 15 min. bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het enkele minuten rusten.

Schenk ondertussen de witte wijn bij het bakvet en roer het aanbaksel los. Snijd de varkenshaas in plakken en verdeel over de borden. Serveer de jus erbij.

combinatietipLekker met gebakken aardappels en gesmoorde spinazie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde varkenshaas

Mals en zacht vlees. Door zijn korte bereidingstijd heel geschikt voor een doordeweekse dag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig