Varkenshaas met zoete rode ui
bewaar
bewaar

Varkenshaas met zoete rode ui

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bestrijk de varkenshaasjes dun met mosterd, bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Verwarm de boter met de olie in een zeer ruime braad- of hapjespan en bak de varkenshaasjes in 3-4 minuten rondom bruin aan. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Schep de uien en het mosterdzaad in de pan, schep de uien goed door het bakvet. Leg het vlees terug in de pan. Laat de varkenshaasjes en de ui met de deksel op de pan nog 10 minuten garen. Lekker met rodekool met appeltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas met zoete rode ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig