Crispy kipschnitzels
Aan de slag
Maak een marinade van de ketjap, knoflook en gemberpoeder. Snijd de kipfilet in plakjes en meng met de marinade. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. marineren. Neem uit de koelkast en breng op smaak met peper.
Strooi het paneermeel in een diep bord en haal de stukjes vlees erdoor. Leg ze op een schaal. Bak de stukjes kip op de gourmetplaat met een beetje zonnebloemolie of boter in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met zoete chilisaus.
Crispy kipschnitzels
bijgerecht
null personen
165 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maak een marinade van de ketjap, knoflook en gemberpoeder. Snijd de kipfilet in plakjes en meng met de marinade. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. marineren. Neem uit de koelkast en breng op smaak met peper.
Strooi het paneermeel in een diep bord en haal de stukjes vlees erdoor. Leg ze op een schaal. Bak de stukjes kip op de gourmetplaat met een beetje zonnebloemolie of boter in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met zoete chilisaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el ketjap asin
1 teen knoflook
1 tl gemberpoeder (djahé)
300 g kipfilet
4 el paneermeel
0 zonnebloemolie
Dit heb je nodig
gourmetstel