Minischnitzels met roerbakgroenten
Aan de slag
Verhit in een hapjespan of wok 2 el olie en fruit hierin de uisnippers goudbruin, schep ze uit de pan en houd ze apart. Schep de minikrieltjes in de pan en bak ze onder regelmatig omscheppen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de gefruite ui, de koolrabi, de paprika en de mais bij de minikrieltjes en roerbak ze 3-4 minuten. Snijd de schnitzels elk in 4 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak ze in de rest van de olie op hoog vuur aan beide kanten 2 minuten gaar en sappig. Serveer de gebakken groenten erbij.
Minischnitzels met roerbakgroenten
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een hapjespan of wok 2 el olie en fruit hierin de uisnippers goudbruin, schep ze uit de pan en houd ze apart. Schep de minikrieltjes in de pan en bak ze onder regelmatig omscheppen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de gefruite ui, de koolrabi, de paprika en de mais bij de minikrieltjes en roerbak ze 3-4 minuten. Snijd de schnitzels elk in 4 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak ze in de rest van de olie op hoog vuur aan beide kanten 2 minuten gaar en sappig. Serveer de gebakken groenten erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
2 uien
1 pak minikrieltjes
1 koolrabi
1 rode paprika
1 blikje maïskorrels
1 schaal varkensschnitzels
2 el bloem