Zoete rijstpudding
bewaar
bewaar

Zoete rijstpudding

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Limoen schoonboenen en lange reep van schil snijden. Vanillestokje opensnijden en merg eruit schrapen. In pan met dikke bodem melk met rijst, limoenschil, vanillestokje en -merg, kaneelstokje, suiker en rozijnen tegen de kook aan brengen. Vuur laag draaien en rijst (op vlamverdeler) in ca. 15 min. gaar laten worden. Regelmatig roeren. Limoen, kaneel en vanillestokje verwijderen. Rijstpudding warm of op kamertemperatuur serveren. Eventueel garneren met vers fruit.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete rijstpudding

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig