Karbonades met spruitjesroerbak
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Braad de schouderkarbonades in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 min. in ruim kokend water en giet ze af. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de uien, de knoflook, de appels en de spruitjes in de braadpan en roerbak 3-4 minuten. Serveer de karbonades en de aardappelpartjes erbij.
Karbonades met spruitjesroerbak
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Braad de schouderkarbonades in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 min. in ruim kokend water en giet ze af. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de uien, de knoflook, de appels en de spruitjes in de braadpan en roerbak 3-4 minuten. Serveer de karbonades en de aardappelpartjes erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn
2 schaaltjes schouderkarbonades
2 el olijfolie
2 x 375 g spruitjes
2 rode uien
1 teen knoflook
2 rode appels
Dit heb je nodig
aluminiumfolie