Rodekool met gegrilde peer en geitenkaas
bewaar
bewaar

Rodekool met gegrilde peer en geitenkaas

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de amandelen 2 minuten. Laat ze afkoelen, hak ze grof en houd ze apart. Was de koolreepjes, laat ze uitlekken, doe in een magnetronbestendige schaal en dek af met magnetronfolie. Verwarm 2 minuten op 800 watt. Was de peren, snijd ze elk in 6 parten en verwijder het klokhuis. Bestrijk de parten met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de peer ca. 4 minuten aan alle kanten. Houd apart. Meng de afgekoelde kool met de ui, de azijn en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de kool over 4 borden. Leg op elk bord 3 stukjes peer en verdeel de geitenkaas erover. Bestrooi met de amandelen.

Ook lekker als voorgerecht.

algemeenVoor een knapperig ontbijt: hak de rest van de amandelen, rooster ze, laat ze afkoelen en meng ze met yoghurt en krokante muesli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool met gegrilde peer en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig