Saltimbocca Romana
Aan de slag
Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana erop leggen. Serveren met bonensalade.
Saltimbocca Romana
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana erop leggen. Serveren met bonensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gorgonzola
1 zakje verse basilicum
8 plakjes spinata romana
4 kalfsschnitzeltjes
0 zout
0 versgemalen peper
½ eetlepel olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan