Bietensalade met perendressing
Aan de slag
Peren schillen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Geraspte bietjes in vergiet goed laten uitlekken. Walnoten fijnhakken. Veldsla over vier borden verdelen. Ring in midden zetten en vullen met biet. Ring verwijderen. Dressing over torentje en salade sprenkelen. Garneren met partjes peer en walnoten.
Bietensalade met perendressing
voorgerecht
null personen
275 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Peren schillen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Geraspte bietjes in vergiet goed laten uitlekken. Walnoten fijnhakken. Veldsla over vier borden verdelen. Ring in midden zetten en vullen met biet. Ring verwijderen. Dressing over torentje en salade sprenkelen. Garneren met partjes peer en walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe peren
1 eetlepel citroensap
1 bakje geraspte bietjes
1 zakje walnoten
1 zakje veldsla met bietjes
1 portie perendressing
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm