Rolmopssalade
Aan de slag
Veldsla over vier borden verdelen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Appel besprenkelen met citroensap. Appel en bietjes over sla verdelen. Rolmops laten uitlekken en 1 el azijn uit potje opvangen. Vis in plakjes snijden en over borden verdelen. Dressing kloppen van olie, 1 el azijn (van vis) en zout en peper naar smaak. Dressing over salade verdelen en salade met stokbrood serveren.
Rolmopssalade
voorgerecht
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Veldsla over vier borden verdelen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Appel besprenkelen met citroensap. Appel en bietjes over sla verdelen. Rolmops laten uitlekken en 1 el azijn uit potje opvangen. Vis in plakjes snijden en over borden verdelen. Dressing kloppen van olie, 1 el azijn (van vis) en zout en peper naar smaak. Dressing over salade verdelen en salade met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje veldsla
1 appel
1 eetlepel citroensap
1 bakje geraspte bietjes
1 potje rolmops in natuurazijn
3 eetlepels olijfolie
1 stokbrood