Bietensalade met walnoten
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen en af laten koelen. Intussen knoflook pellen. Walnoten met knoflook in keukenmachine fijn malen. Olie er in een dun straaltje bijschenken. Citroensap en honing erdoor kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieten schillen en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden, op platte schaal rangschikken. Eieren pellen, in plakjes snijden en over bietjes verdelen. Dressing erover schenken. Dille erboven in stukken knippen.
Bietensalade met walnoten
bijgerecht
null personen
290 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen en af laten koelen. Intussen knoflook pellen. Walnoten met knoflook in keukenmachine fijn malen. Olie er in een dun straaltje bijschenken. Citroensap en honing erdoor kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieten schillen en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden, op platte schaal rangschikken. Eieren pellen, in plakjes snijden en over bietjes verdelen. Dressing erover schenken. Dille erboven in stukken knippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 teen knoflook
30 g gepelde walnoten
75 ml olijfolie
3 eetlepels citroensap
1 theelepel vloeibare honing
0 zout en peper
500 g gekookte bieten
7 g verse dille
Dit heb je nodig
keukenmachine