Bietensalade
Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!
Aan de slag
Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.
Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Bietensalade
Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!
bijgerecht
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.
Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g Griekse yoghurt 10%
½ el citroensap
½ el extra vierge olijfolie
¼ tl kaneel
½ teen knoflook
400 g biologische gekookte rode bieten
15 g verse krulpeterselie