Bietensalade
bewaar
bewaar

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.

Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.

serveertipOok te serveren als mezze voor 4 personen.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig