Reuzenbonenchili met cherry tomaten
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprikareepjes 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten. Voeg de reuzenbonen, de chilibonen met saus en 100 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de chili 5 minuten op laag vuur koken. Schep de cherry tomaten erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met de kaas en serveer direct.
Reuzenbonenchili met cherry tomaten
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprikareepjes 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten. Voeg de reuzenbonen, de chilibonen met saus en 100 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de chili 5 minuten op laag vuur koken. Schep de cherry tomaten erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met de kaas en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
2 uien
1 groene paprika
1 bakje kastanjechampignons
2 blikken reuzenbonen
1 blik chilibonen
1 bakje cherrytomaten
100 g gemalen kaas