Gestoofde groenten uit Bilbao
bewaar
bewaar

Gestoofde groenten uit Bilbao

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

In pan 2 dl water aan de kook brengen en bouillonblokje hierin oplossen; bouillon warm houden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Artisjokharten laten uitlekken en artisjokken in vieren snijden. In koekenpan olijfolie verhitten en hierin ui en knoflook 1 minuut al omscheppend bakken. Tuinerwten en tuinbonen toevoegen en geheel nog eens goed omscheppen. Witte wijn en warme bouillon in pan schenken en geheel zachtjes aan de kook brengen. Vuur lager zetten en artisjokken door bonenmengsel scheppen. Geheel ca. 6 minuten zachtjes laten sudderen, tot erwten en bonen gaar zijn en vocht grotendeels is verdampt. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Peterselie grof hakken en erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde groenten uit Bilbao

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig