Cajun krabburger
bewaar
bewaar

Cajun krabburger

15 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de korsten van het brood. Laat het brood 10 sec. in water weken en knijp al het vocht eruit.

Doe het brood in een kom.

Knijp de krab uit zodat er bijna geen vocht meer in zit en voeg toe aan het brood.

Voeg de cajunkruiden, ui, knoflook, koriander, surimisticks en mosterd toe. Meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Kneed het ei door het mengsel en vorm er vier ballen van. Druk ze plat en maak er burgers van.

Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de burgers op middelhoog vuur in 6 min. bruin en gaar. Keer tussentijds.

Halveer ondertussen de beschuitbollen en rooster ze in de broodrooster of gril ze 1-2 min. op een grillpan. Besmeer de binnenkant van de bollen met de cocktailsaus en leg de krabburger ertussen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cajun krabburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig