Blauwebessenpannenkoekjes
Aan de slag
Smelt 25 g roomboter in een steelpan. Klop 200 ml karnemelk, de gesmolten boter, 2 el suiker, 1 ei en een mespunt zout in een kom los. Klop er 150 g gezeefd zelfrijzend bakmeel door. Voeg 1 bakje blauwe bessen (150 g) toe. Verhit nog 25 g roomboter in een koekenpan en schep er 4 flinke el beslag in zodat je 4 pannenkoekjes hebt. Bak ze in 4 minuten goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Doe hetzelfde met de rest van het beslag. Lekker met een paar eetlepels honing.
Blauwebessenpannenkoekjes
nagerecht
null personen
350 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Smelt 25 g roomboter in een steelpan. Klop 200 ml karnemelk, de gesmolten boter, 2 el suiker, 1 ei en een mespunt zout in een kom los. Klop er 150 g gezeefd zelfrijzend bakmeel door. Voeg 1 bakje blauwe bessen (150 g) toe. Verhit nog 25 g roomboter in een koekenpan en schep er 4 flinke el beslag in zodat je 4 pannenkoekjes hebt. Bak ze in 4 minuten goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Doe hetzelfde met de rest van het beslag. Lekker met een paar eetlepels honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g roomboter
200 ml karnemelk
2 eetlepels suiker
1 ei
150 g zelfrijzend bakmeel
1 bakje blauwe bessen