Pittige roerbak van vis en spitskool
bewaar
bewaar

Pittige roerbak van vis en spitskool

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.

Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige roerbak van vis en spitskool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig