Gestoofde vis met roerbak van groenten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang 200 ml van het kookvocht op. Boen de citroen schoon, rasp de helft van de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Snijd de tweede helft in vieren. Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
Fruit in een wok de uien in de olie goudbruin. Voeg de prei en spitskool toe en roerbak tot de kool geslonken is. Voeg het kookwater van de rijst toe, leg de stukken vis en courgette bovenop en dek de pan af. Stoof de groente en vis samen gaar in 20 minuten. Maal er naar smaak zout en peper over en strooi de citroenrasp erover. Serveer de groente en vis met de rijst en een stukje citroen.
Gestoofde vis met roerbak van groenten
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang 200 ml van het kookvocht op. Boen de citroen schoon, rasp de helft van de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Snijd de tweede helft in vieren. Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
Fruit in een wok de uien in de olie goudbruin. Voeg de prei en spitskool toe en roerbak tot de kool geslonken is. Voeg het kookwater van de rijst toe, leg de stukken vis en courgette bovenop en dek de pan af. Stoof de groente en vis samen gaar in 20 minuten. Maal er naar smaak zout en peper over en strooi de citroenrasp erover. Serveer de groente en vis met de rijst en een stukje citroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 citroen
400 g victoriabaarsfilet
2 uien
3 el olijfolie
1 prei
1 kleine spitskool
1 courgette