Selderij met varkensvlees
bewaar
bewaar

Selderij met varkensvlees

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.

Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.

algemeenVervang voor variatie de bleekselderij eens door 1 struik paksoi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Selderij met varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig