Macaronischoteltje uit de oven
bewaar
bewaar

Macaronischoteltje uit de oven

Om te voorkomen dat je pasta erg plakt kun je hem even husselen met een scheutje grassige olijfolie.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in blokjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg na 6 min. de broccoli toe.

Vet de ovenschaal in met boter. Giet de penne en broccoli af en schep ze in de ovenschaal om met de zongedroogde tomaten, tomatenblokjes met vocht en hamblokjes. Snijd de knoflook fijn. Meng de gemalen kaas met de knoflook en wat zout en peper. Verdeel dit over het gerecht en druppel er een el olie uit het potje gedroogde tomaten over.

Zet de schotel ca. 20 min. in de oven tot het kaaslaagje bruin en krokant is geworden. Serveer het gerecht warm.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaronischoteltje uit de oven

Om te voorkomen dat je pasta erg plakt kun je hem even husselen met een scheutje grassige olijfolie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig