Tagliatelle met artisjok en tijm
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.
Tagliatelle met artisjok en tijm
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
2 eetlepels olijfolie
1 rode ui
2 blikken artisjokharten
100 ml witte wijn
1 eetlepel verse tijm
1 stukje kaas