Tagliatelle met artisjok en tijm
bewaar
bewaar

Tagliatelle met artisjok en tijm

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.

algemeenRis de overgebleven tijm van de takjes en roer ze door een paar eetlepels honing. Lekker in de thee of op een boterham.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met artisjok en tijm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig