Wasabiboter
Aan de slag
In kom wasabipasta met rijstazijn losroeren. Boter toevoegen en alles tot zachte crème roeren. Bieslook en naar smaak zeezout en eventueel peper erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakken snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. gegrilde tonijn, biefstuk of gegrilde paksoi.
Wasabiboter
bijgerecht
null personen
100 kcal
55 min. bereiden
Aan de slag
In kom wasabipasta met rijstazijn losroeren. Boter toevoegen en alles tot zachte crème roeren. Bieslook en naar smaak zeezout en eventueel peper erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakken snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. gegrilde tonijn, biefstuk of gegrilde paksoi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel wasabipasta
1 eetlepel Japanse
75 g boter
½ zakje verse bieslook
0 zeezout
Dit heb je nodig
aluminiumfolie