Japanse zoetzure marinade
10 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
In pannetje sherry, azijn, sojasaus, honing en gember al roerend aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Marinade laten afkoelen. Olie door marinade mengen. Vis, vlees of groenten vlak voor grillen en halverwege grilltijd met marinade bestrijken.
Marinade voor 500 g vis, vlees of kip.
Japanse zoetzure marinade
bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
In pannetje sherry, azijn, sojasaus, honing en gember al roerend aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Marinade laten afkoelen. Olie door marinade mengen. Vis, vlees of groenten vlak voor grillen en halverwege grilltijd met marinade bestrijken.
Marinade voor 500 g vis, vlees of kip.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 ml medium dry sherry
2 eetlepels Japanse
3 eetlepels Japanse sojasaus
3 eetlepels honing
1 eetlepel verse gember
3 eetlepels olie