Chocolade-sinaasappelboter
bewaar
bewaar

Chocolade-sinaasappelboter

1 uur bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Chocolade in steelpannetje doen. Steelpannetje in pan met bijna kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. Pannetje uit waterbad nemen en chocolade laten afkoelen. Schil van sinaasappel raspen. In kom boter tot zachte crème roeren. Chocolade, sinaasappelrasp en naar smaak poedersuiker erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie tot rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakjes snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. fruitspiesen, ananas, American pancakes en poffertjesspiesen (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocolade-sinaasappelboter

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig