Warme chocolade-sinaasappelbroodjes
bewaar
bewaar

Warme chocolade-sinaasappelbroodjes

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Schil dun van sinaasappel raspen en sinaasappelrasp door gesmolten boter roeren. Broodjes opensnijden en snijvlakken op rooster lichtbruin grillen. Snijvlakken met sinaasappelboter bestrijken. Elke reep in twee stukken breken. Tussen elk broodje naast elkaar 2 stukken chocolade leggen. Broodjes in hamburgerklem leggen en klem sluiten.

Broodjes op niet al te heet vuur aan beide kanten ca. 2 min. grillen. Buitenkant van broodjes is dan krokant en chocolade gesmolten. Direct serveren.

algemeenVoor de chocoholics, dit toetje. Probeer ook eens ciabatta met walnoten of kies anders chocolade met noten of met stukjes honing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme chocolade-sinaasappelbroodjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig