Warme chocolade-sinaasappelbroodjes
Aan de slag
Schil dun van sinaasappel raspen en sinaasappelrasp door gesmolten boter roeren. Broodjes opensnijden en snijvlakken op rooster lichtbruin grillen. Snijvlakken met sinaasappelboter bestrijken. Elke reep in twee stukken breken. Tussen elk broodje naast elkaar 2 stukken chocolade leggen. Broodjes in hamburgerklem leggen en klem sluiten.
Broodjes op niet al te heet vuur aan beide kanten ca. 2 min. grillen. Buitenkant van broodjes is dan krokant en chocolade gesmolten. Direct serveren.
Warme chocolade-sinaasappelbroodjes
nagerecht
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil dun van sinaasappel raspen en sinaasappelrasp door gesmolten boter roeren. Broodjes opensnijden en snijvlakken op rooster lichtbruin grillen. Snijvlakken met sinaasappelboter bestrijken. Elke reep in twee stukken breken. Tussen elk broodje naast elkaar 2 stukken chocolade leggen. Broodjes in hamburgerklem leggen en klem sluiten.
Broodjes op niet al te heet vuur aan beide kanten ca. 2 min. grillen. Buitenkant van broodjes is dan krokant en chocolade gesmolten. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
3 eetlepels boter
4 ciabattina's
4 repen pure chocolade
Dit heb je nodig
hamburgerklem