Indiaas gekruide aubergine
bewaar
bewaar

Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

25 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Hak de cashewnoten fijn. Snijd de aubergines in lange plakken van 1/2 cm. dik. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.

Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Snijd de koriander fijn. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.

Aubergine grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig