Gegrilde rode uien met marjoleindressing
bewaar
bewaar

Gegrilde rode uien met marjoleindressing

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In schaal marjolein, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.

Uien in goed ingevette grillmand of op goed ingevette grilltopper in ca. 15 min. gaar en goudbruin grillen. Uien regelmatig omscheppen. Uien door dressing in kom scheppen en smaken enkele min. laten intrekken. Lekker bij o.a. Italiaanse Quornburger (recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en kant-en-klare Tivallburgers.

algemeenAlvast voor morgen: maak een dubbele hoeveelheid van deze verrukkelijke uien. Na een nachtje marineren zijn ze namelijk nog lekkerder.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde rode uien met marjoleindressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig