Gegrilde rode uien met marjoleindressing
Aan de slag
In schaal marjolein, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Uien in goed ingevette grillmand of op goed ingevette grilltopper in ca. 15 min. gaar en goudbruin grillen. Uien regelmatig omscheppen. Uien door dressing in kom scheppen en smaken enkele min. laten intrekken. Lekker bij o.a. Italiaanse Quornburger (recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en kant-en-klare Tivallburgers.
Gegrilde rode uien met marjoleindressing
bijgerecht
null personen
100 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In schaal marjolein, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Uien in goed ingevette grillmand of op goed ingevette grilltopper in ca. 15 min. gaar en goudbruin grillen. Uien regelmatig omscheppen. Uien door dressing in kom scheppen en smaken enkele min. laten intrekken. Lekker bij o.a. Italiaanse Quornburger (recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en kant-en-klare Tivallburgers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels marjolein
1 teentje knoflook
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels balsamicoazijn
500 g rode uien
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue