Franse kalfsburgers met ham
Aan de slag
In kom gehakt met paté, ham, mosterd, Worcestershiresaus, ei, peterselie en naar smaak zout en peper goed door elkaar mengen en tot een stevige bal kneden. Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen. Lekker met gemengde salade en stokbrood.
Franse kalfsburgers met ham
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In kom gehakt met paté, ham, mosterd, Worcestershiresaus, ei, peterselie en naar smaak zout en peper goed door elkaar mengen en tot een stevige bal kneden. Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen. Lekker met gemengde salade en stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g kalfsgehakt
150 g roompaté
100 g achterham
1 theelepel Franse mosterd
½ theelepel worcestershiresauce
1 ei
½ zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
barbecue