Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade
Aan de slag
Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.
Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade
hoofdgerecht
null personen
215 kcal
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.
Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g varkenshaas
2 el traditionele olijfolie
3 el Zaanse mosterd
2 el vloeibare honing
1 el appelciderazijn
1 tl chilipoeder
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
dubbele satépennen