Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade
bewaar
bewaar

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

25 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.

Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.

combinatietipLekker met warme shoarmabroodjes, gegrilde maïskolven (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en komkommersalade.
variatietipDeze marinade is ook heerlijk voor varkensschnitzels of spareribs.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig