Puntpaprika met tortillachips
Aan de slag
Snijd de paprika's overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de mozzarella in blokjes en laat ze uitlekken in een vergiet. Schep in een kom de jalapeñopeper, mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften met het mengsel. Strooi er wat zout over.
Leg de gevulde paprika's op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2-3 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Rooster nog 5-10 minuten tot de paprika's zacht en warm zijn en de kaas gesmolten is. Serveer met de tortillachips.
Puntpaprika met tortillachips
bijgerecht
null personen
150 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika's overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de mozzarella in blokjes en laat ze uitlekken in een vergiet. Schep in een kom de jalapeñopeper, mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften met het mengsel. Strooi er wat zout over.
Leg de gevulde paprika's op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2-3 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Rooster nog 5-10 minuten tot de paprika's zacht en warm zijn en de kaas gesmolten is. Serveer met de tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zoete puntpaprika's
4 jalapeñopepers
2 bollen mozzarella
2 eetlepels verse koriander
12 tortillachips naturel
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue met boldeksel