Dubbele boerenkaasburgers
Aan de slag
Bestrooi de burgers met zout en peper en bestrijk ze aan beide kanten dun met olie.
Leg de burgers op een ingevet rooster en gril ze boven matig heet vuur in 3-4 minuten bruin, keer ze af en toe. Snijd de bolletjes open en leg ze met het snijvlak op het rooster aan de rand van de barbecue. Rooster het brood lichtbruin en krokant. Snijd de kaas in 4 plakjes en leg ze op 4 burgers. Verdeel de zongedroogde tomaatjes erover en leg de andere 4 burgers erop. Neem de dubbele burgers van de barbecue zodra de kaas smelt. Besmeer het snijvlak van de geroosterde bolletjes dun met mayonaise. Leg de sla op de onderste bolletjeshelften en leg de dubbele burgers erop. Dek af met de bovenste bolletjeshelften.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Dubbele boerenkaasburgers
hoofdgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de burgers met zout en peper en bestrijk ze aan beide kanten dun met olie.
Leg de burgers op een ingevet rooster en gril ze boven matig heet vuur in 3-4 minuten bruin, keer ze af en toe. Snijd de bolletjes open en leg ze met het snijvlak op het rooster aan de rand van de barbecue. Rooster het brood lichtbruin en krokant. Snijd de kaas in 4 plakjes en leg ze op 4 burgers. Verdeel de zongedroogde tomaatjes erover en leg de andere 4 burgers erop. Neem de dubbele burgers van de barbecue zodra de kaas smelt. Besmeer het snijvlak van de geroosterde bolletjes dun met mayonaise. Leg de sla op de onderste bolletjeshelften en leg de dubbele burgers erop. Dek af met de bovenste bolletjeshelften.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 vegetarische hamburgers
0 olijfolie
1 plak boerenkaas
4 zongedroogde tomaten
4 witte minibolletjes
1 eetlepel mayonaise
4 blaadjes kropsla
Dit heb je nodig
barbecue