Chinees gemarineerde karbonade
bewaar
bewaar

Chinees gemarineerde karbonade

20 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een schaal de sojasaus met de sherry, gemberwortel, suiker en sesamolie. Laat de karbonades hierin afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, draai ze af en toe om. Laat het vlees bijtijds op kamertemperatuur komen.

Neem de karbonades uit de marinade, dep ze droog en bestrijk beide kanten met olie. Leg de karbonades op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in ca. 7 minuten per kant gaar. Bestrooi met peper naar smaak. Leg de karbonades op een schaal en strooi de bosuiringetjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinees gemarineerde karbonade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig