Thaise saté met kokos
bewaar
bewaar

Thaise saté met kokos

20 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vlees in blokjes van ca. 3 cm. Schep in een kom het vlees om met de currypasta, het limoensap en de helft van de koriander. Laat het vlees minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren, en laat bijtijds op kamertemperatuur komen. Rooster in een droge koekenpan de gemalen kokos al omscheppend goudbruin. Schep de kokos in een schaaltje.

Neem de vleesblokjes uit de marinade en rijg ze aan 8-12 (geweekte) stokjes. Bestrijk de satés rondom met olie en gril ze op een ingevet rooster of grilltopper boven heet vuur in 3-4 minuten per kant gaar. Leg de satés op een schaal en bestrooi ze met de kokos en de rest van de koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise saté met kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig