Knoflookpasta met tomatensalade
bewaar
bewaar

Knoflookpasta met tomatensalade

De Italianen houden van simpele pastagerechten, zeker als ze een pasta zonder vlees of vis bereiden. Lekker!

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de boterhammen en verkruimel ze met een keukenmachine of staafmixer. Pers de knoflook.

Verwarm 2 el olie in een koekenpan, bak de knoflook met het broodkruim hierin al omscheppend bruin en krokant. Snijd de tomaten in partjes. Klop een dressing van 3 el olie, de azijn en de gedroogde tijm.

Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de tomaten door de dressing. Serveer de warme spaghetti met de tomaat en het knoflookbroodkruim.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knoflookpasta met tomatensalade

De Italianen houden van simpele pastagerechten, zeker als ze een pasta zonder vlees of vis bereiden. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig