Broccoli met citroen en knoflook
bewaar
bewaar

Broccoli met citroen en knoflook

De kruidig-frisse olie geeft de broccoli een smaakboost.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de roosjes van de broccoli. Schil de stronk en snijd hem in blokjes. Kook de broccoli in 3-4 minuten beetgaar. Rasp de gele schil van de citroen fijn en pers de vrucht uit

Snijd de knoflook in plakjes. Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit 2 tenen knoflook in plakjes met de citroenrasp en versgemalen zwarte peper 2 min. Giet de broccoli af, schep de knoflook-citroenolie er voorzichtig door en druppel er wat citroensap over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccoli met citroen en knoflook

De kruidig-frisse olie geeft de broccoli een smaakboost.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig