Broccoli met bloemkool
En amandel, knoflook en peterselie natuurlijk. Het bijgerecht moet ook een beetje feestelijk zijn.
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd roosjes van de broccoli en bloemkool. Kook 3 min. en laat uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan. Pers de knoflook en voeg die samen met de broccoli en bloemkool toe. Roerbak op hoog vuur in 7 min. gaar. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi bij het serveren de bloemkool en broccoli met de peterselie en het amandelschaafsel.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Broccoli met bloemkool
En amandel, knoflook en peterselie natuurlijk. Het bijgerecht moet ook een beetje feestelijk zijn.
bijgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd roosjes van de broccoli en bloemkool. Kook 3 min. en laat uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan. Pers de knoflook en voeg die samen met de broccoli en bloemkool toe. Roerbak op hoog vuur in 7 min. gaar. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi bij het serveren de bloemkool en broccoli met de peterselie en het amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el amandelschaafsel
350 g koelverse broccoli's
350 g bloemkool
6 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
4 el verse platte peterselie